Tekercselés

Villanymotor tekercs huzal

Elromlott villanymotor miatt áll a termelés?

Vállaljuk villanymotorok javítását, tekercselését, illetve teljes körű felújítását. A normál vagy a sürgős tekercselési szolgáltatást választva Ön határozza meg, hogy az ár vagy az idő a fontosabb paraméter.

Optimalizált beszerzési, és raktározási rendszerünknek köszönhetően a javításhoz szükséges villanymotor alkatrészeket közvetlenül a gyártótól szerezzük be. Ennek köszönhetően a tekercselés, és egyéb javítási szolgáltatásaink a legkedvezőbb áron vehetők igénybe.

A villanymotor javítás menete:

I. Szállítás

A villanymotort telephelyünkre (1103 Budapest, Vaspálya u. 12.) szállítja, vagy egyeztet munkatársunkkal a szállításról.

II. Diagnosztika

Megvizsgáljuk a villanymotort, megállapítjuk a hiba okát és ajánlatot adunk a javításra.

III. Javítás

A javítás megrendelése esetén az előzetes vizsgálat díjtalan, egyéb esetben vizsgálati díjat számolunk fel.

A javítás időtartamát minden esetben – a károsodás mértékétől függően – egyedileg határozzuk meg. A telephelyünkre szállítást követően ez átlagosan egy hét.

IV. Utókövetés

Az általunk elvégzett javításra 6 hónap garanciát vállalunk. Amennyiben a javítás után további kérdés merül fel a villanymotorral kapcsolatban állunk rendelkezésére.

Sürgős tekercselésre van szüksége?

Meghibásodott motorja nélkülözhetetlen a munkája során? Sürgős esetben akár már 3 napon belül megjavítjuk villanymotorját. Kérjük ezzel kapcsolatban egyeztessen előre kollégáinkkal!

Általános tájékoztatónkat a villanymotor javítás oldalon tekintheti meg. Itt olvashat a tipikus hibajelenségekről is.
A tekercselés szakmai hátterébe nyerhet bepillantást, ha elolvassa az alábbi cikket:

“VÁLTAKOZÓÁRAMÚ GÉPEK TEKERCSEINEK VIZSGÁLATA

A villamos gépek tekercselését üzembe helyezés, javítás előtt és javítás után is vizsgálni kell. A különböző vizsgálatok célja, megállapítani: