Javítás

Villanymotor javításVentilátor javításÍrásos szakvéleményHáztartási kisgép javítás
 • Mit vállalunk?
  Ipari villanymotorok javítását a 0,05-200kW tartományban.
 • Hol vállaljuk?
  Vaspálya utcai telephelyünkre beszállított motor javítására tudunk ajánlatot adni, igény esetén futárt küldünk a berendezésért.
 • Mennyiért vállaljuk?
  A szemrevételezés azonnal megtörténik, a szétszerelés sürgősségtől függően 1-3 nap. Szétszerelés után írásos és szóbeli ajánlatot adunk.
 • Milyen határidővel vállaljuk?
  A javítás a hiba bonyolultságától, és a szükséges alkatrészek szokványosságától függ. Ökölszabályként elmondható, hogy a motor telephelyünkre való beszállításátó számított 6 munkanapon belül átvehető a javított berendezés.

Kérdés ikonTöbbet szeretne megtudni? Kérdezze munkatársunkat a Kapcsolat linkre kattintva.

A légbefúvó és a füstgázventilátor tönkremenetele általában két fő okra vezethető vissza. Az egyik a járókerék kiegyensúlyozatlansága, a másik a motor leégése.
A fenti problémákat tapasztalja? Felkészült munkatársaink vállalják a ventilátor járókerék kiegyensúlyozását, szükség estén új járókereket gyártatunk.

Kérdés ikonTöbbet szeretne megtudni? Kérdezze munkatársunkat a Kapcsolat linkre kattintva.

Szakvéleményre van szüksége a régi, elavult berendezés cseréjéhez?

Hozzáértő szakembereink az Ön kérésére írásos szakvéleményt adnak a javításra beszállított villanymotor állapotáról, így amennyiben szükséges, a beszerzés könnyen indokolhatóvá válik a felettesnél, tulajdonosnál.

Kérdés ikonTöbbet szeretne megtudni? Kérdezze munkatársunkat a Kapcsolat linkre kattintva.

Háztartási kisgépek, fűnyírók, fúrógépek javítását nem áll módunkban vállalni. Ilyen esetben érdemes felkeresni a gyártó hazai képviseletét, ahol az alkatrész ellátást biztosítják.
Meg kell jegyezni, hogy a tömeggyártott átlagos minőségű háztartási felhasználásra készült gépek esetén a javítás rendszerint túl költséges, vagy egyenesen nem megoldható a gépi tekercselés, és a szándékosan rövidre tervezett életciklus miatt.

Az általunk forgalmazott villanymotorok éppen ezért kiemelkedő minőségűek, így garantálni tudjuk a hosszú élettartamot, és a tönkremenetel utáni javíthatóságot.