Villanymotor

Egyfázisú és háromfázisú rövidre zárt forgórészű aszinkron villanymotorokat kínálunk minden hajtási feladatra.
A villanymotorok ára a rendelési mennyiség függvényében változik, kérje ajánlatunkat!

Az idő érték! Tekintse meg motorválasztási segédletünket az alábbi képekre kattintva!

Egyfázisú villanymotorok

Egyfázisú villanymotor

Az egyfázisú villanymotorok elegendőek lehetnek kisüzemi, félipari célokra, de jó szolgálatot tesznek akkor is, ha nem áll rendelkezésre három fázis. Átlagos teljesítményük: 250W és 3kW közötti.

Háromfázisú villanymotorok

Háromfázisú villanymotor

Extrém környezeti körülmények esetén is helytálló, rendkívül gazdaságos, robbanásbiztos háromfázisú aszinkron villanymotorok. A Siemens és az FFD gyártók teljes kínálatát forgalmazzuk!

Egyfázisú Piemme motorok

Piemme
A kiváló minőségű, olasz gyártmányú Piemme egyfázisú villanymotor jelenleg a legjobb ár-érték arányt kínálja a piacon. A talpas, peremes és kisperemes kivitelben is elérhető, általános célú villanymotorok alkalmasak többek között fűrészgépek, darálók meghajtására.

FFD háromfázisú villanymotorok

FFD
A kiváló mechanikai szilárdságú, osztrák gyártmányú FFD villanymotorokat általános hajtási célokra, valamint szerszámgépek, szellőzők hajtására ajánljuk. Minden vonatkozó szabványnak megfelelnek, így alkalmasak bármilyen berendezésbe történő beépítésre.
FFD egyfázisú villanymotor

FFD
Az osztrák gyártmányú FFD egyfázisú villanymotor általános célú termék. Alkalmas többek között kompresszorok, szállítószalagok, szellőzők hajtására emellett használható a mezőgazdasági gépek teljes vertikumában.

Siemens háromfázisú villanymotorok
Siemens
Az elismert német gyártó aszinkron villanymotorjai hosszú élettartamúak és kis energiafelhasználással üzemelnek. Az ipar minden területetén alkalmazhatóak, számos megoldást működtet Siemens villanymotor a szellőzés, és az egyedi gyártású gépek területén.
Lammers háromfázisú villanymotorok
Lammers
A német székhelyű Lammers által gyártott villanymotor minősége és gazdaságossága kiemelkedő. Termékeik minden vásárlói igényre megoldást kínálnak, ár/érték arányuk kiváló. Minden villanymotor IP 55-ös minősítéssel rendelkezik.
Watt háromfázisú villanymotor
Watt
Az osztrák cég háromfázisú aszinkron villanymotorjait az energiatakarékos működés mellett a nagyszámú opcionális kiegészítő jellemzi. Fék, fordulatszám mérő, és az inverteres üzemhez szükséges kényszerhűtés egyaránt elérhető.